top of page

Om mig

Som vuxen har jag arbetat inom olika branscher, främst restaurang och ekonomi. Mot slutet av det som skulle bli min sista anställning som ekonom blev jag utmattad och sjukskriven under en längre period. Det var en bra tid i mitt liv då jag började revidera mina livsval och det gjorde att jag kände ett starkt behov av att byta bana. Eftersom jag alltid har varit bra på att ”göra saker med händerna” och känner en naturlig dragning till att arbeta med människor och personlig utveckling, valde jag utbilda mig till massör och yogalärare.

Mitt val att börja arbeta med massage och yoga har växt fram ur egna livserfarenheter. Jag har genom åren fått en ökad förståelse för hur lätt hänt det är att vårt fokus hamnar så mycket på det som ligger utanför oss att vi tappar kontakten med oss själva; vår kropp, våra sinnen och våra känslor.

129140157_10217888487073362_427685603367
KrY Sigill KU-2023_edited.png

Med erfarenhet av båda den västerländska och österländska behandlingspraktiken möter jag dig här och nu och bjuder in dig att upptäcka din inneboende potential till läkning, återhämtning och balans.

På mina yogaklasser får du landa i dig själv. Jag hjälper dig att uppleva kärlek och acceptans gentemot dig själv, din kropp och ditt liv. Genom att lära känna dig själv och utveckla förmågan att acceptera och bevittna de utmaningar som livet bjuder på utvecklar du möjligheten att navigera utan att tappa balansen. När du praktiserar yoga, övar du på tillit, intuition och närvaro samt får en starkare och smidigare kropp på köpet.

Hand på axel.jpg

Mitt sätt att arbeta

Logo_05_edited_edited.png
bottom of page