top of page

En ljuvligt skön behandling för ansikte, huvud, nacke och axlar.

Djupt avslappnande behandling där ansiktet står i fokus. Även nackens muskulatur, axlar och övre bröstkorg samt hårbotten masseras och mjukas upp. Massagens huvudsakliga syfte är att förlösa de spänningarna som sitter i bindväven och muskler i dessa områden. Massagen består av olika tekniker så som uppmjukande massage för axlar, nacke och ansikte, bindvävslyft på ansiktet som minskar djupa linjer och frigör vävnader, akupressur på ansiktet som påverkar hela organismen och lymfsystemets stimulans som bidrar till snabbare rensning av slaggprodukter i kroppen. Du kommer ligga bekvämt på en uppvärmd bädd och uppleva en djup avkoppling inte bara på ansiktet och huvudet utan hela i hela kroppen.

Tibetansk ansiktsmassage kallas även för ”naturlig faclift”, tack vare den djupgående massage processen som bidrar bland annat till avslappnat ansiktsuttryck och livligare hud. Olika massagemoment ökar blodcirkulationen och minskar svullnaden. Produktionen av elastin och collagen ökar och resultatet blir ett spänstigare hud.

 

Tibetanska ansikstsmassagen rekommenderar jag:

  • för en generell stressreducering och avkoppling 

  • vid ont och spänning i huvudet, ansiktet, käkarna, nacken

  • vid önskemål av livligare och slätare hud samt av avslappnat ansiktsuttryck

 

Många upplever att spänningshuvudvärk, ögontrötthet, stel nacke och stela käkar lindras eller försvinner helt. Behandlingen aktiverar det parasympatiska nervsystemet (lugn- och ro systemet) som kan ge dig förbättrad sömn och mer energi.

 

För mer avgörande förändring behövs det tätare behandlingar till att börja med som kur av ca 4 regelbundna besök (ca en gång per vecka) och därefter påfyllnads behandlingar vid behov. Klippkort ger rabatt!

 

Avstå massagen ifall du:

  • har nyligen fått botox eller fillers

  • är förkyld eller sjuk

  • har en djup och utspridd akne

  • har en pågående virusinfektion - munsår, bältros

 

Behandlingen blir anpassad efter dina specifika behov.

Kom gärna till behandlingen osminkad!

Logo_05_edited_edited.png
bottom of page